Egy blog mindenről ami engem érdekel, és ami így hirtelen az eszembe jut

2008. január 14., hétfő

Fekete Pako VS Kuruc Info

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem az nem egy szimpatikus dolog ha mások telefonszámát és bármilyen más személyes elérhetőségét, esetleg lakcímét feltűntetjük egy bizonyos cikkben azzal a céllal, hogy szerencsétlen Pákónak szar napokat okozzunk, mert a bőre színe fekete és mert Havas "úrnak" elege lett Pákóból. A cikkben Pákót elhordják mindenféle néger majomnak, dzsungelmakinak, stb.

A fő szemét ebben az ügyben a www.kuruc.info portál, amely számomra elég rasszistának és meglehetősen bunkónak tűnik!!!

Akinek nem tetszik amit Pákó csinál Magyarországon az ne olvassa el a róla szoló cikkeket, ne nézze meg a róla szoló műsorokat, stb, de amit a Kuruc portál művel(t) az teljesen elfogadhatatlan! Szerintem Pákó mindent jól csinál és rengetegen szeretik. Legalább hoz egy kis vidámságot ebbe a szar Magyarországba; Most komolyan!? Azért nem szeretik sokan az ilyen híres embreket mint pl.: Pákó, Gyöző mert irígykednek rájuk!?

Egyébként meg hajrá Pákó!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Most komolyan!? Azért nem szeretik sokan az ilyen híres embreket mint pl.: Pákó, Gyöző mert irígykednek rájuk!?"
ezt ugye te se gondoltad komolyan.
ezekre a szar-szemét-hulladék emberekre miért is kéne irigykedni?

Clever Hungarian írta...

Én másra nem tudok gondolni! Mi másért szapulhatják szerencsétleneket? Egyébként minden szavazás (fókusz) eredménye az, hogy legyen tovább Győzike - mármint a műsora - tehát az emberek vágynak az ilyen dilisekre, de nem merik NYÍLTAN bevallani mások előtt és sokszor még maguknak sem!

Névtelen írta...

mert az emberek tuskók és igénytelenek. magukra és a környezetükre egyaránt. normális ember ezt az ordítozást és kiabálást nem tudja nézni. ez nem színvonalas műsor. miért legyen az nekem érdekes, hogy egy buta, puttó cigánygyerek szórja a pénzét, a lakása úgy néz ki, mint egy csicsás szemétdomb és közben teljesen érthetetlenül ordibál? nekem ez nem szórakozás. teljesen jó, hogy azt látják a fiatal gyerekek a tévében, hogy ha üvöltve kérnek bármit is, az a helyes. vagy ha hisztiznek, azzal elérik a céljukat. vagy, hogy életképesebb példát mondjak, a "há nemesze? egyéé!" helyes mondat és így kell máshoz szólni. tudod te is nagyon jól, hogy mi lenne a helyes forma. ezzel (ezekkel) fognak ugyanis azonosulni, ha már otthon nem foglalkoznak velük. ez kéremszépen a népbutítás felsőfoka.
amikor az folyik minden létező csatornából, hogy ő megcsalta ezt, ő elhagyta ezt, ő vett egy vécét, addig ez nem is fog változni. "vegyél sztorimagazint, olvass blikket, meg nézd a kapcsolat magazint, és meglesz a napi híradagod". az emberek többsége azt se tudja, hogy ki a mostani köztársasági elnökünk, más történelmi eseményünkről/személyünk ről meg egyenesen fingjuk sincsen.
amíg az emberek nemhogy írni-olvasni, de még beszélni sem tudnak a saját anyanyelvükön, ez a "színvonal" csak tovább fog romlani. nekem szórakozás az, ha látok jó színészeket egy jó filmben, vagy ha a kezembe vehetek egy jó könyvet.
fókusz? az neked reprezentatív?
milyen nyíltan? mi-mi-mi? miről beszélsz te?
hát én bevallom magamnak, hogy a tévét is csak a híradóért (esetleg), és néhány sorozatért/filmért kapcsolom be. többre nem érdemes. hosszú idők óta nem volt egy normális műsor, és már nem is lesz.

Clever Hungarian írta...

Úgy nagy általánosságban minden igaz amit leírtál, Én szeret(t)em nézni és mégsem ordibálok meg beszélek cigányosan, stb. Aki olyan hülye, hogy ezt utánozza azon már úgysem ronthat Gyözike műsora!

A TV műsorokkal kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy van egy pár nézhető sorozat (nem valóságshow/vetélkedő) hanem igazi sorozat! Pl.: Szökés, Gyilkos elmék

A legtöbb műsort viszont csak időkitöltésnek teszik fel a csatornákra....

Blogcímkék

Blogarchívum